Главная » 2015 » Март » 17 » Afg'on" napaleoni
06:51
Afg'on" napaleoni

Shirin, to'yimli, barakali tort!!! Hammiri uchun: * 8ta tuhum sarig'i * 250 gr margarin * 3 st un * 1 st qaymoq yoki qatiq (yoki ikkisini 
aralashmasi yoki smetana) * 1 ch/q soda Bezzesi uchun: * 8ta tuhum oqi * 2 st shakar * 1 kosa maydalangan yong'oq Kremi uchun: * 1ta varenniy sgushenka * 1 pachka saryoq ( 200-250gr) Tayyorlash: Unni margarin bilan uqalab olamiz, 
qaymoqga soda solib aralashtirib unli 
massaga qo'shamiz, tuhum sarigini 
solamiz, va xamir qorib olib birpastga 
tindirib holodilnikga qoyammiz. Ungachan, tuhum oqini shakar bilan 
ko'pirtirib olamiz beze qilib hohishga 
qarab yong'oqni qoshib aralashtirib 
olsa bo'ladi yoki pishirish jarayonida 
ustiga sepib pishirsa bo'ladi, men 
bezega aralashtirib yubordim yong'oqni. Hamirimizni olib 5 ga bo'lib olamiz, har 
birini yoyib ustiga beze surtib 
yong'oq sepib (agar bezega 
aralashgan bo'lsa shundoq bezeni 
hamir ustiga surtib) 180-200C qizigan 
duhovkada bir ma bir pishirib olamiz, har biriga 10-15 minut vaqt ketadi, 
beze qotmaydi pushti rang bo'lganda 
olaverasiz. Korjlarimiz soviguncha hona 
haroratita erigan saryoqga 
sgushenkamizni qoshib krem qilib 
olamiz. 
Korj atrofini kesib olamiz ortiqcha 
oyini va maydalab olamiz, so'ng korjlarni kremlab ustiga urvog'ini 
sepib 2-3 soatga qoldiramiz. Yoqimli 
ishtaxa!!!

 

Manba: MusicUz.Ru

Категория: Pazandachilik Sirlari | Просмотров: 710 | Добавил: NuRMuHaMMaD | Теги: Afg'on napaleoni | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Гость